Εκπαίδευση προσωπικού
Σε συνεργασία με διακεκριμένους επιστήμονες του τμήματος Ζωικής παραγωγής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, το προσωπικό του Τυροκομείου ΠΑΓΩΝΗΣ που εμπλέκεται στην παραγωγή και στην μεταποίηση , ξεκινά σε δύο φάσεις, την υλοποίηση εκπαιδευτικού προγράμματος διάρκειάς 100 ωρών, με Θεματολογία: ποιοτικός έλεγχος νωπού γάλακτος, παραγωγή γαλακτοκομικών και τυροκομικών προϊόντων, οργάνωση και λειτουργία γαλακτοκομικών επιχειρήσεων, αρχές υγιεινής στην παραγωγή.
Η επιτυχής ολοκλήρωση του προγράμματος και των γραπτών εξετάσεων, θα οδηγήσουν το προσωπικό μας στην απόκτηση "Πιστοποιητικού Εξειδεικευμένης Επιμόρφωσης " , 6 ECTS, από το κέντρο διά Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας!
Καλή μας αρχή!!!